O nás
Nejsme podnikatelé jsme Živnostníci
V únoru 1991 jsme se s manželkami a tatínkem rozhodli založit rodinnou firmu – řeznictví a uzenářství s vlastní výrobou uzenin, porážkou jatečních zvířat a prodejnou. Začali jsme v pronajatých prostorách bývalého řeznictví firmy Kobylák, která byla znárodněna v padesátých letech a celou totalitní éru ji obhospodařovala Jednota Čáslav. Přišli jsme do prostor, které se za těch čtyřicet let téměř nezměnily. Přibrali jsme dvě prodavačky a jednoho řezníka.
Začít podnikat v Česku po čtyřicetiletém násilném přerušení bylo obtížné. Komunisti zdevastovali všechno, ale hlavně myšlení lidí. S tím se pereme pořád. Na živnostníka se lidé většinou dívají s despektem.
Chtěli bychom rehabilitovat stav živnostníků.
,,Říkají nám podnikatelé, ale ti chodí v kvádru a s kravatou. Živnostník je ten, který chodí v montérkách a pracuje se svými zaměstnanci, je to jejich spolupracovník. Zaměstnáváme 31 lidí, ale jsme pořád živnostníci. A pracujeme běžně každý den šestnáct i více hodin.‘‘
Naše prodejna je vybavena moderními chladicími pulty, závěsnými skříněmi, elektronickými váhami napojenými na počítač, který zaznamenává veškeré prodané zboží, včetně klimatizovaných prostor.
Výrobna je vybavena moderními komorovými udírnami, novým kutrem, masírkami masa, nastřikovačkou, vše je řízeno elektronicky. Výrobní prostory jsou přichlazovány na 12 stupňů Celsia. Celý provoz je monitorován kamerovým systémem, který pomáhá zvyšovat produktivitu práce, dodržovat správné postupy a zajišťovat kontrolu a bezpečnost. Na porážce zpracováváme týdně 55 až 70 kusů prasat a dva nebo tři býky, Kromě výsekového masa nabízíme přes 100 druhů uzenářských výrobků.
Stále inovujeme naše produkty a hledáme inspiraci i na výstavách.
Proto se řadíme úrovní našeho provozu na evropskou úroveň. Část sortimentu dodáváme do dalších prodejen v okolí, do Kolína, Kutné Hory a do Prahy. Vsadili jsme na kvalitu a pracujeme poctivě. Neokrádáme zákazníka. Vyrábíme z kvalitního masa. Chceme vytvořit fungující firmu, která bude mít dobré jméno. Na tom pracujeme více než dvacet let. Jsme rádi, když od zákazníků slyšíme, že jim naše výrobky chutnají.
Novinky
Modernizace webových stránek
Naš služby se neustále vylepšují. Hledáme nové způsoby jak zlepšit a uspokojit potřeby našich...
Začíná grilovací sezóna
Jako každý rok nám již začala grilovací sezóna. Připravili jsme si pro vás mnoho dobrot které...
Napsali o nás
Recenze od zákazníků a firem
Naše práce je naším koníčkem a proto si vážíme všech recenzí od našich zákazníků a...
Hovězí steak: Jak při výběru masa nešlápnout vedle?
JAN A JAROSLAV KLEPIŠOVI: Řeznictví a uzenářství Jana a Jaroslava Klepišových je oblíbené nejen v...
Kvalitní špekáčky získávají na oblibě
Vybrat si dnes v nepřeberném množství výrobků skutečně kvalitní zboží není možné bez informací. Na...